Zaadnoordijk vergroot haar productiecapaciteit opnieuw

Zaadnoordijk vergroot haar productiecapaciteit opnieuw

Fase II. Eerste paal geslagen voor tweede uitbreiding van Zaadnoordijk Yachtbuilders

Heerenveen – In maart 2018 is de eerste paal geslagen voor de tweede nieuwe productie hal van Zaadnoordijk Yachtbuilders. Begin 2017 is de eerste nieuwe productiehal in gebruik genomen, nu is het beurt aan de tweede nieuwe hal. De productie capaciteit wordt in totaal uitgebreid naar 5000 m2. Daarnaast zijn de kantoren van de werf geheel vervangen waardoor ook daar meer ruimte is ontstaan.

Jan Muller, eigenaar en directeur van Zaadnoordijk Yachtbuilders; “We merken dat de vraag naar grotere modellen, in het hogere segment, in zowel de internationale zeil- als de motorboten markt toeneemt. Met deze uitbreiding van de productiecapaciteit hebben we nu de mogelijkheid polyester schepen te ontwikkelen en turnkey te bouwen tot 60 ft. Met deze investering kunnen we de marktvraag nog beter bedienen”.

Zaadnoordijk Yachtbuilders bestaat volgend jaar 70 jaar en is met meer dan 7.000 gebouwde schepen een grote speler in Noord Europa. Zaadnoordijk is o.a. bekend als bouwer van de merken: Wajer, Van Dutch, Compromis en C-Yacht. Zaadnoordijk Yachtbuilders is marktleider in plug- en malbouw, cascobouw en de complete bouw van polyester schepen.

meer info: https://www.zaadnoordijk.nl