Impressie ALV CompositesNL

Impressie ALV CompositesNL

Afgelopen vrijdag 1 juni vond de Algemene Leden Vergadering van CompositesNL plaats in Delft. We zijn gastvrij ontvangen door Inholland Composites met een heerlijke lunch. Wij danken Inholland Composites voor de gastvrijheid!

Tijdens de lunch was er tijd om elkaar te ontmoeten en kennis te maken. Om 13.00 uur ging het officiële gedeelte van de vergadering van start onder leiding van onze voorzitter Marcus Kremers.

   

Om 14.00 uur werden ook niet-leden verwelkomd en begonnen we met een interessante presentatie van Adriaan Beukers over de ontwikkeling en toekomst van Thermoplasten. Marcel Elenbaas van Damen volgde met een presentatie over de composiet waterbus. Huib Arts van Arboplaats vertelde meer over de Arbowet en de verplichtingen die hier aan vast zitten voor ieder bedrijf. Alexander van der Flier van EY gaf een toelichting over Life Cycle Analysis. Joren Schep van RVO sloot af met zijn presentatie over International Promotion en de mogelijkheden van samenwerking tussen CompositesNL en RVO.

Huib Arts vertelt over de Arbowet
Marcel Elenbaas vertelt over de composiet waterbus

We sloten de dag af met een rondleiding bij de studententeams in de Dream Hall en daarna een gezellige netwerkborrel bij Inholland Composites.

Studenten presenteren hun auto op waterstof die zal gaan racen tegen auto’s op benzine 

source:

ALV 1 juni 2018